Clean Choco Cornflakes, lekker met sojamelk.
voor 5 portiesIngrediƫnten:
- 200 gram amandelmeel
- 2 el kokosmeel of zoete aardappelmeel
- Snuf zout
- 2 el rauwe cacaopoeder
- 5 el agavesiroop of paar druppels stevia
- 1 eiwit
- 2 el zachte kokosolie of boter op kamertemperatuur.
Let's get cooking:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Mix de droge ingredienten samen in een kom (ik heb zoete aardappelmeel gebruikt, maar kokosmeel is een aanrader, dat had ik toevallig niet in huis).
- Voeg daarna de agavesiroop/stevia + de kokosolie/botertoe en begin te kneden.
- Voeg de eiwit geleidelijk toe, blijf kneden totdat het mengsel een deegbal wordt.
- Pak 2 vellen bakpapieren. Zet de deegbal in het midden van het eerste vel, daarna leg je het tweede vel eroverheen en rol je het deeg uit totdat het 3 mm dikte heeft. Ik had geen roller, dus ik gebruikte een folierol (improvisatie!).
- Snijd daarna het deeg in vierkantjes en bak ze voor 16-18 minuten gaar.
- Doe ze in sojamelk of reguliere melk.
Enjoy!
PS: Credits aan http://www.eetgoedvoeljegoed.com/
PS: Credits aan http://www.eetgoedvoeljegoed.com/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten